زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی:پنج کشور از جمله عربستان در آینده سازش می‌کنند

وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم در تلاش است با پنج کشور از جمله عربستان سعودی در آینده رابطه برقرار کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر «الی کوهن» وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی، امروز (سه‌شنبه) در گفت‌و‌گو با کانال ۲۰ تلویزیون این رژیم اعلام کرد که تل‌آویو در تلاش است در آینده با پنج کشور رابطه برقرار کند.

به گزارش پایگاه صهیونیستی «آی۲۴»، الی کوهن در این خصوص گفت که تل‌آویو تماس‌‌های فشرده خود را با چند کشور با هدف عادی‌سازی روابط با آنها پیش می‌برد؛ اما این مسئله پس از اعلام نتایج انتخابات آمریکا مشخص خواهد شد.

طبق این گزارش، کوهن در ادامه فاش کرد که تل‌آویو در تلاش است با عربستان سعودی، عمان، قطر، نیجر و مغرب روابط برقرار کند.

کوهن در این خصوص گفت که پس از امضای توافق صلح با امارات به رسانه‌ها گفته بوده که تل‌آویو در آستانه دست‌یابی به توافقی مشابه با چند کشور آفریقایی و نیز چند کشور عربی حاشیه خلیج فارس است و این مسئله عملا اتفاق افتاد و بحرین و سودان به توافق صلح پیوستند.

کوهن در ادامه گفت که آنچه منطقه هم‌اکنون شاهد آن است در چهارچوب چند تحول تاریخی بزرگ بوده است.

او همچنین گفت که این تحولات به خاطر آنچه آن را توان نظامی و اقتصادی رژیم صهیونیستی خواند و همچنین پافشاری آمریکا برای ادامه دادن این روند شکل گرفته است؛‌ اقدامی که طبق گفته او، برای تشکیل یک «جبهه قدرتمند» متشکل از مصر، سودان،‌ بحرین، امارات، در مقابل ایران و «رجب طیب اردوغان» رئیس جهمور ترکیه صورت گرفته است.

«دیوید فریدمن» سفیر آمریکا در تل‌آیو نیز پیشتر گفته بود که پنج الی دَه کشور دیگر به جمع کشورهای شازش‌کننده با تل‌آویو خواهند پیوست .

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نیز پیشتر گفته بود که چند کشور دیگر به توافق صلح با تل‌آویو خواهند پیوست.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر